diumenge, 11 de febrer del 2024

ANAR AMB UNA SABATA I UNA ESPARDENYA

Vol dir fer les coses amb mitjans insuficients. De qualsevol manera, sense l’ajut ni el suport que caldria per fer una feina ben feta, amb tots els ets i uts!.

En aquest país, de voluntat no ens en falta però al final sempre acabem fent les coses amb una sabata i una espardenya!  I tot i així, de vegades les fem i les fem molt bé! Imagineu-vos com les faríem amb més mitjans i no tanta bona voluntat.

Com sempre, m’agrada saber l’origen de la dita i, en aquest cas, voldria dir “vestir-se de manera descurada”. Molt lògic, o portem sabates o portem espardenyes però el que no pot ser és que anem amb un calçat de cada manera!.(De moment!, perquè ja sabem que només que es posés de moda... o que siguin els dies del Carnastoltes)

La foto que il·lustra aquest post no són pas una sabata i una espardenya sinó que són una vamba i una espardenya però estareu d’acord que moltes de les vambes d’avui dia són més “valuoses” que moltes de les sabates!



2 comentaris:

  1. Lluís Maria Barceló Casas17 de febrer del 2024, a les 10:47

    Si la cosa no canvia (que ho dubto molt) la política que fem a Catalunya acostuma a ser feta amb "una sabata i una espardenya", O sigui, un nyap.

    ResponElimina